0
0
Кошик 0 грн
  • Обробка персональних даних та політика конфіденційності
Навігація
  • Обробка персональних даних та політика конфіденційності

Обробка персональних даних та політика конфіденційності

Загальні положення

Управління веб-сайтом https://vmtehnika.com.ua/ (далі – «Сайт») здійснюється ТОВ «РБ-Трейдинг», ЄДРПОУ 42803218, зареєстрованою і діючою юридичною особою за вимогами законодавства України (далі - «Компанія»).

У цій Політиці конфіденційності та Захисту персональних даних (далі – «Політика») визначено порядок обробки персональних даних, види зібраних персональних даних, їх цілі, заходи безпеки, умови доступу, а також контактна інформація для звернень щодо персональних даних.

Компанією збираються та обробляються наступні дані користувачів Сайту: надані при реєстрації та в процесі користування сервісами дані, IP-адреси, параметри та налаштування веб-браузерів (User-agent).

Компанія збирає лише свідомо та добровільно надані користувачем персональні дані, необхідні для використання сервісів Сайту та відповідно до вимог законодавства.

Збирання та обробка інших категорій даних, що підпадають під особливі вимоги закону, не здійснюються.

За статистичними цілями фіксуються лише дані про входи до системи. Інша інформація про трафік користувача не обробляється.

Персональні дані зберігаються в дата-центрах, розташованих за адресою: Україна, м. Вінниця, пров. Костя Широцького, буд. 3А.

Використання персональних даних завершується після досягнення мети їх обробки. По завершенні користування Сайтом, персональні дані автоматично видаляються.

Компанія застосовує стандарти захисту інформації та персональних даних від втрати, неправомірного використання, зміни чи знищення. Проте, не може гарантувати абсолютну захищеність від загроз поза межами свого контролю.

Поширення персональних даних дозволяється лише у випадках, передбачених законом, та в інтересах національної безпеки.

Правила доступу до особистих даних

Отримання доступу до особистих даних регулюється умовами Угоди користувача, наданої власнику цих даних на обробку, або відповідно до вимог закону.

Користувач має право отримати будь-яку інформацію про себе у будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних з особистими даними, за умови зазначення свого прізвища, імені та по батькові, місця проживання (перебування) і реквізитів документа, що засвідчує особу, яка подає запит, крім випадків, установлених законом.

Доступ користувача до його власних даних здійснюється безкоштовно. Відстрочка доступу не допускається.

Якщо дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з моменту подання запиту, то можлива відстрочка доступу до особистих даних третіх осіб. При цьому загальний термін розгляду питань, порушених у запиті, не може перевищувати 45 календарних днів. Повідомлення про відстрочку подається третій особі, яка подала запит, у письмовій формі з поясненням порядку оскарження такого рішення.

Рішення про відстрочення або відмову у доступі до особистих даних може бути оскаржено до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або суду.

Права суб'єкта особистих даних

Ми звертаємо вашу увагу на ваші права як суб'єкта особистих даних, які гарантовані Законом України "Про захист персональних даних":

1) знати про джерела збору, місцезнаходження своїх особистих даних, мету їх обробки, а також отримувати інформацію про умови доступу до цих даних;

2) мати доступ до своїх особистих даних;

3) отримувати інформацію про передачу своїх особистих даних третім особам;

4) отримати відповідь про те, чи обробляються його особисті дані, а також отримати їх зміст;

5) пред'являти заперечення проти обробки своїх особистих даних;

6) Ви маєте право вимагати зміни або видалення своїх персональних даних від будь-якого володаря чи розпорядника даних, якщо ці дані обробляються незаконно або містять неточності.

7) Ви маєте право на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення або пошкодження внаслідок умисного приховування, унеможливлення доступу або несвоєчасного їх надання, а також захисту від поширення неправдивих чи компрометуючих відомостей, які можуть нанести шкоду гідності та репутації фізичної особи.

8) У випадку недотримання вимог щодо обробки персональних даних у вас є право подавати скарги до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду.

9) Ви маєте право застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних.

10) Ви можете вносити обмеження стосовно обробки своїх персональних даних при вираженні згоди.

11) Ви маєте право в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних.

12) Ви маєте право отримати інформацію про механізми автоматичної обробки персональних даних.

13) Ви маєте право на захист від автоматизованих рішень, які можуть мати юридичні наслідки.

Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, або у разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо обробки Ваших персональних даних, будь ласка, звертайтеся до нас:

Зміна Політики

Ця Політика може підлягати періодичним змінам та доповненням без попереднього повідомлення користувачам, включаючи зміни у силу законодавства. У разі суттєвих змін до цієї Політики ми розмістимо повідомлення на нашому веб-сайті

Авторизуйтесь, щоб користуватись бонусами, переглядати історію замовлень та інше

Увійти в особистий кабінет
Графік роботи
Пн-Пт 9:00-20:00; СБ-НД 10:00-18:00
Адреса
Україна, м.Вінниця, пров. К.Широцького 3А