0
0
Кошик 0 грн
  • Блог
  • Для неї: ідеї "вау" подарунків з обмеженим бюджетом
Навігація
  • Блог
  • Для неї: ідеї "вау" подарунків з обмеженим бюджетом

Для неї: ідеї "вау" подарунків з обмеженим бюджетом

поради добірки
12 Лютий 2024

Щороку подарунки на День Закоханих знаходити все важче. Завжди хочеться обійти банальщину та запропонувати коханим людям щось незвичайне, цікаве та просто приємне. Хоча і в рутині є своя романтика, 14 лютого повітря наповнюється особливою магією.

Інтернет-магазин ВМ Техніка прагне допомогти своїм покупцям та готові згенерувати кілька ідей подарунків, щоб сердечко коханої людини забилось від радості трошки швидше :)

Бюджетні подарунки до 500 грн

Найлегше порадувати корисним презентом любителів традиційних напоїв — кави та чаю. Якщо бюджет покупки досить обмежений, то нова і блискуча гейзерна кавоварка або заварник. У поєднанні з пачкою хороших зерен чи відбірного чайного листя, пакетиком з милим малюнком та листівкою-сердечком — такий подаруночок буде і приємним, і корисним.

Традиційно, для любительок холодних та гарячих напоїв, завжди в нагоді стане термокружка або термос. Такий дарунок з легкістю можна вибрати не перевищуючи бюджету у 500 грн навіть із врахуванням вподобань кольору, об’єму та форми.

Якщо ж у обраниці напої не в пріоритеті, засмучуватись рано. Звернемо увагу на персональну електроніку: 

  1. Любительниць слухати музику і говорити «на ходу» точно спокусять TWS-навушники. В нашому каталозі Canyon TWS-1 Black (CNE-CBTHS1B) до 8 березня 2024 р будуть коштувати 499 грн.
  2. Із хороших навушників з дротовим підключенням та бюджетною ціною можна вибрати щось від JBL. Гарнітури цього бренду і виглядають стильно, і якість звуку мають відмінну, і по гаманцю вдарять не сильно.
  3. Меломанці стане до смаку і комп’ютерна акустика. Такий презент і виглядає стильно, і знання смаків обраниці покаже, і виглядатиме дуже навіть переконливо.
  4. Завжди і будь-де в нагоді стане power-банк. Зовнішній аккумулятор на 10 000 мА/год здається не дуже ємнісним, проте стане дуже навіть корисним у тих випадках, коли телефон або планшет сідають, а горизонт закінчення справ, як і розетка — дуже далеко.
  5. Діловій людині також нагодиться флешка. Оптимально — об’ємом у 64 або 128 ГБ. Тут і дизайн можна обрати по душі, і розмір.

Отож, не варто переживати за обмеження бюджету. Варто лише приділити трохи часу на пошуки.

Подарунки з бюджетом до 2000 грн

З таким бюджетом варіантів стає набагато більше. Ми запропонуємо цікаві ідеї та трендові речі:

  • Фен-щітка від бренду Philips моделі BHA310/00 привертає максимум уваги. Включає і фен, і насадку для створення кучерів у 30 мм з висувною щетиною, і насадку у 38 мм діаметру, і звичайну масажну щітку. 
  • Ще одна доволі цікава та корисна річ — бездротовий зарядний пристрій з годинником Gelius GP-SDC01. Дозволить зарядити телефон, смарт-годинник чи навушник, а ще й послугує нічником та будильником.
  • Мультиварка, як варіант подарунку для економії часу та зручності вирішення побутових проблем — ідеальний варіант. Особливо — якщо обраниця любить попоїсти, але немає часу готувати. Як варіант — наша акційна пропозиція, мультиварка Liberton моделі LMC-5925. Має 33 вбудовані програми приготування, режим мультикухаря та чашу з антипригарним покриттям на 5 л.
  • Якщо на кавомашину поки замахнутись важко, то пристойну кавоварку вибрати в такому бюджеті можна легко. До того ж — таке приладдя завжди актуальне і потрібне.
  • Одним із безпрограшних варіантів презенту можна назвати ігрові навушники. Якісний звук полюбляють усі, не лише геймери. Проте одні із найкращих характеристик можна вибрати саме серед гаджетів для любителів ігор.

Звичайно, в бюджеті до 2000 грн вибрати можна ще багато різного і це навряд чи можна вписати у рамки невеличкої оглядової статті. Але ми щиро бажаємо допомогти у пошуку влучного подаруночка.

Звичайно, що саме дарувати, кому, коли і з якої нагоди — вирішувати лише Вам. Обирайте усе, що забажаєте. Головне пам’ятати — з ВМ Техніка поганих подарунків не буває.

Найкращі електричні м'ясорубки: які найнадійніші Як вибрати телевізор: кілька простих порад
Коментарі (0)
Схожі статті
Товари із статті

Авторизуйтесь, щоб користуватись бонусами, переглядати історію замовлень та інше

Увійти в особистий кабінет
Графік роботи
Пн-Пт 9:00-20:00; СБ-НД 10:00-18:00
Адреса
Україна, м.Вінниця, пров. К.Широцького 3А