0
0
Кошик 0 грн
  • Блог
  • Найкращі електричні м'ясорубки: які найнадійніші
Навігація
  • Блог
  • Найкращі електричні м'ясорубки: які найнадійніші

Найкращі електричні м'ясорубки: які найнадійніші

огляди поради
16 червень 2023

Здавалося б, вибрати м'ясорубку досить легко. Але серед широкого асортименту, представленого на полицях магазинів, легко загубитися. Багато покупців щиро не розуміють чому один і той же набір функцій і насадок у одного виробника коштують у кілька разів вище за іншого. Крім того, майбутні користувачі не завжди можуть відразу і чітко визначити набір необхідних насадок або кнопок.

Давайте разом розглянемо найкращі м'ясорубки 2023, що входять до ТОП продажу нашої мережі магазинів, визначимо їх основний набір функцій та цінову категорію.

Які м'ясорубки найнадійніші: якісні м'ясорубки на думку наших покупців

Вартість та надійність не зовсім рівносильні поняття. Знайти надійну м'ясорубку можна не за всі гроші світу. З найсуб'єктивніших питань - дизайн, колір та розмір.

Але все ж таки, більшість покупців орієнтується на власний бюджет. Тож свій рейтинг ми так і побудували.

Найкращі серед бюджетних

Одним із найпопулярніших прикладів можна назвати м'ясорубку від українського бренду Maxmark моделі MK-MG55D. Прилад у найпростішій і звичній комплектації, з потужним мотором на 2 кВт, широким лотком для подачі продуктів, зручним штовхачем і кнопкою реверсу. Продуктивності в 1 кг за хвилину цілком вистачить будь-якій господині. Ступінь помелу регулюється однією з двох сіток, що входять до комплекту (на 2 та 4 мм). Корпус м'ясорубки виготовлений із пластмаси та нержавіючої сталі.

М'ясорубка Maxmark MK-MG55D важить 2,65 кг, тому точно буде зручною у використанні та досить важкою, щоб встояти на будь-якій рівній поверхні. Легко розбирається та миється. З додаткових плюсів – виробник оснастив м'ясорубку відсіками для зберігання шнура та насадок. Ця модель увійшла в ТОП ще торік і міцно вкоренилася у нашому рейтингу найкращих м'ясорубок 2023 року.

Але якщо базового набору функцій недостатньо, серед бюджетних та надійних варіантів варто придивитися до LMG-18T від Liberton. Бренд також зареєстрований в Україні, що дозволяє виробнику дотримуватись цілком демократичної цінової політики.

М'ясорубка Liberton LMG-18T оснащена насадками для виготовлення ковбасок (кебе) і томатопресом. Мотор з потужністю 1,8 кВт здатний перемолоти 1,2 кг продуктів за хвилину. Для максимальної зручності користувача виробник додав кнопку реверсу. Для рубання та подрібнення в комплект входить три сітки з різним діаметром отворів.

Широкий лоток із штовхачем забезпечить повну безпеку під час роботи. Вага приладу складає 3,46 кг. Корпус із поєднання міцної пластмаси та харчової нержавіючої сталі із зручним розташуванням кнопок. М'ясорубка має досить оригінальний дизайн.

Модель LMG-18T, крім стандартних завдань, стане помічницею для любителів домашніх ковбасок або консервації. Насадка томатопрес допоможе із закруткою соку, приготуванням аджики чи інших страв із використанням соку помідорів. А насадка для ковбасок та “кеббе” значно полегшить та урізноманітнить життя м'ясним гурманам.

Обидва варіанти цілком доступні за ціною, мають офіційну гарантію, практичні та зручні у використанні.

Середній ціновий сегмент

Беззаперечними лідерами із середньою ціною серед м'ясорубок стали моделі з більшою продуктивністю – LMG-32 від Liberton та Zelmotor 489.82. Чому? - Розповідаємо докладніше.

М'ясорубка Liberton LMG-32 отримала від виробника надпотужний двигун з функцією реверсу в 3,2 кВт, що забезпечує можливість подрібнити 2,4 кг продуктів за хвилину. Якщо говорити про швидкість - то збирати і розбирати прилад доведеться набагато довше, ніж молоти один кілограм м'яса.

Такій м'ясорубці надають перевагу користувачі з необхідністю швидко обробляти великі обсяги продуктів. Наявність насадки для ковбасок та “кеббе”, трьох різних сіток та збільшений розмір горловини покупці називають незаперечними плюсами моделі.

М'ясорубка виготовлена із металу, включаючи лоток для подачі продуктів. Стильний дизайн у чорно-білому кольорі підкреслено елементами із нержавіючої сталі. Кнопки зручно розташовані зверху. Важить LMG-32 цілих 5,75 кг. При ціні менше 100 доларів від такої помічниці на кухні відмовитися складно.

Zelmotor 489.82 має не менш "скромні" характеристики та переваги. По-перше, Zelmotor – польський бренд. А значить – м'ясорубка відповідає всім європейським стандартам якості та безпеки. По-друге - неймовірно компактний і малогабаритний дизайн моделі 489.82 у пластиковий корпус невеликого розміру вміщує мотор потужністю 1,9 кВт. При цьому важить м'ясорубка 4,5 кг. З таким відносно невеликим споживанням прилад має відмінну продуктивність - 2,5 кг/хв.

М'ясорубка Zelmotor 489.82 також оснащена функцією реверсу та трьома дисками для фаршу. Але на додаток, виробник включає в комплект насадки для ковбасок та кубикорізку. Для зручної подачі продуктів та повної безпеки оснащена широким пластиковим лотком та штовхачем. Ця надійна м'ясорубка не тільки поміститься в неглибокий ящик, але й виконає роботу швидко і якісно.

Кожен із наших покупців віддає перевагу цим моделям виходячи з власних потреб, але обидві м'ясорубки отримали найвищі оцінки своєї роботи.

А що шукати у дорогому сегменті?

Якщо говорити про іменитіший бренд і цінник вище середнього, то безперечним лідером стане м'ясорубка MFW 3X10W від Bosch. Німецький бренд давно та широко відомий в Україні. Побутова техніка цього виробника здобула славу надійної та довговічної.

Що стосується м'ясорубки Bosch MFW 3X10W – прилад також повністю відповідає всім очікуванням покупців навіть за наявності базового функціоналу. Мотор на 2 кВт потужності з продуктивністю в 2,5 кг/хв без проблем справляється із завданнями будь-якої складності. У комплекті з м'ясорубкою – три диски для фаршу, насадка для ковбасок, пластиковий лоток та штовхач. Корпус виготовлений також із пластику. Кнопки запуску та реверсу розташовані збоку.

М'ясорубка важить 4 кг, має простий дизайн та компактний розмір. Конструкція легко розбирається, очищується та збирається. Відмінний і надійний варіант, що має істинно німецький характер і досить демократичну ціну.

Підсумки

Думки покупців мережі магазинів ВМ-Техніка можуть відрізнятись від рейтингів та ТОПів інших мереж, оскільки асортимент приладів від різноманітних брендів величезний. Але наш багаторічний досвід підказує, що погану продукцію люди навряд чи купуватимуть і рекомендуватимуть іншим. А ми за понад 10 років роботи зібрали на полицях найнадійніших виробників.

Ми лише прагнемо показати, що вибрати в нашому каталозі можна надійну м'ясорубку в будь-якому з цінових сегментів. Головне – визначити потрібний набір функцій. І не важливо, чи увійшов прилад до нашого ТОПу чи ні. Адже підбиватимемо новий рейтинг найкращих м'ясорубок 2023 року будемо після його закінчення.

Бажаємо надійних покупок!

MacBook Pro 14'' і MacBook Pro 16'': що нового? Неймовірна новинка від realme: надтонкий і надпотужний смартфон C55 з найкращою камерою
Коментарі (0)
Схожі статті
Товари із статті

Авторизуйтесь, щоб користуватись бонусами, переглядати історію замовлень та інше

Увійти в особистий кабінет
Графік роботи
Пн-Пт 9:00-20:00; СБ-НД 10:00-18:00
Адреса
Україна, м.Вінниця, пров. К.Широцького 3А