0
0
Кошик 0 грн
  • Блог
  • Подарунки для геймера: кілька ідей презентів любителям ігор
Навігація
  • Блог
  • Подарунки для геймера: кілька ідей презентів любителям ігор

Подарунки для геймера: кілька ідей презентів любителям ігор

огляди поради добірки
20 грудень 2023

Підтримувати захоплення геймерів - справа не з дешевих. Конфігурації комп’ютерів для сучасних ігор має бути дуже потужною і функціональною. Кожен виробник, що займається розробкою і збіркою ігрових ноутбуків вважає такі машини своєрідним витвором технологічного мистецтва, що тягне за собою відповідні цінники.

Але все одно, щороку любителів ігор стає все більше. Ринок кожного сезону заповнюють нові захоплюючі історії, що створюють абсолютно нові альтернативні реальності практично у повній мірі. До того ж - в світі створюються масові ком’юніті з прихильників тієї чи іншої гри, а ще - проводяться серйозні змагання з величезними призовими фондами. Де-які ігри навіть намагаються визнати повноправними видами спорту.

Отож, якщо Ви прагнете побалувати своїх любих геймерів, на дуже бюджетні подарунки розраховувати не варто. Проте у нас все одно знайдеться чим порадувати кожного.

Миші та клавіатури

Мишка Logitech G502 X Plus Wireless White (910-006171)Хороша ігрова миша - подарунок відмінний, проте потребує певних знань про вподобання майбутнього користувача. Перш за все варто визначитись із розміром маніпулятора, адже від цього залежить комфорт гравця і можливість швидко дотягнутись до потрібної клавіші.

Наявність програмованих кнопок і вибір комфортної роздільної здатності - ще одні безперечні переваги геймерських мишок. В нашому асортименті можна обрати маніпулятори з від 5 до 13 програмованими клавішами та dpi до 25600. Також варто врахувати дизайн мишки - є асиметричні моделі, а є й симетричні. Перші підходять лише для праворуких, другі - без проблем налаштовуються для використання і ліворукими. 

Подумати також варто і про метод підключення миші до ПК. Можуть бути дротові, бездротові та з комбінованим підключенням (тобто - працюватимуть як від акумулятора, так і від живлення через дріт). Далі - все залежить від бюджету.

З ігровою клавіатурою догодити може бути куди простіше. Варто звернути увагу на тип клавіш. Вони можуть бути:

  • механічні - кожна кнопка є окремим рухомими елементами конструкції;
  • мембранні - замикання контактів здійснює спеціальна мембрана, а роль клавіш може виконувати друкований напис або гравіювання, що дозволяють зробити клавіатури тоншими, компактними та беззвучними;
  • комбіновані - коли клавіатура поєднує обидва типи кнопок.

Клавіатура провідна A4TECH Q100 Bloody (Black)Мембранні мають швидший відгук, механічні - довший строк служби та можливість швидкої заміни.

Наступний крок - тюнінг. Клавіатури можуть мати різнокольорову або однотонну підсвітку, додаткові бортики, незвичайний дизайн і т.д. Це вже справа смаку як адресата, так і того, хто дарує подарунок.

Окремо можна сказати про ігрові набори. У такому випадку клавіатура з мишкою матимуть однотипний дизайн та характеристики. Або взагалі - включати усе необхідне: навушники і килимок, наприклад як ігровий комплект Gembird GGS-UMGL4-02-UA 4-в-1. Такий подарунок особливо прийдеться до смаку початківцям.

Геймпади

Геймпад Lorgar TRIX-510 PC iOS13 Android PS3 Black (LRG-GP510)Якщо гра за допомогою миші або клавіатури вже не приносить бажаного задоволення, то геймпад стане чудовим варіантом подарунку. Ці маніпулятори об’єднують в зручному корпусі усі необхідні управляючі елементи для обох рук. Раніше, ці пристрої створювались лише для певної моделі консолей. Наразі - є універсальні моделі, які підтримуються не лише консолями, а й ПК, ноутбуками, смартфонами і планшетами.

Можуть мати різні способи підключення: дротовий (через USB) та бездротовий (Wi-Fi, Bluetooth), а також - можливість синхронізуватись з пристроями на різних платформах, таких як: Windows, Android, PS 3, 4 або 5. Моделі різняться кількістю клавіш, наявністю підсвітки, різноманітних датчиків та вібромоторів для імітації віддачі. Ві цього залежить ціна та інтерактивні можливості джойстика.

Окуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2Але найшикарнішим подарунком для власників PlayStation 5 стануть окуляри віртуальної реальності VR2 з навушниками об’ємного звуку та двома джойстиками. Ця новинка з’явилась відносно недавно, але повністю здатна перевернути уявлення геймера про світ:

  • на кожне око має по OLED екрану з роздільною здатністю 2000 x 2040 і частотою зміни кадрів до 120 Гц, утворюючи кут огляду в 110°;
  • шестиосьова система визначає напрям руху (трьохосьовий гіроскоп в парі з триосьовим акселерометром), 4 окремі камери відстежують рухи гарнітури та контролера, а додаткова інфрачервона слідкує за рухами очей;
  • вбудований вібропривід віддачі створює відчуття повного занурення в ігровий процес;
  • вбудований мікрофон дозволяє підтримувати спілкування у грі.

Ці окуляри точно подарують неймовірний захват геймеру.

Отож, геймпади здатні порадувати як дорослих, так і дітей, даруючи нові відчуття від звичних ігор.

Диск із захоплюючою грою

Але якщо ігри для PS вже стали “звичними”, то варто придивитись до нових захопливих історій. В нашому асортименті є кілька новинок і цікавинок, які можуть захопити геймерів різного віку.

Отож, шукайте яскраві подарунки для кожного! А ми допоможемо знайти ідеальний!

MacBook Pro 14'' і MacBook Pro 16'': що нового? Найкращі електричні м'ясорубки: які найнадійніші
Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб користуватись бонусами, переглядати історію замовлень та інше

Увійти в особистий кабінет
Графік роботи
Пн-Пт 9:00-20:00; СБ-НД 10:00-18:00
Адреса
Україна, м.Вінниця, пров. К.Широцького 3А