0
0
Кошик 0 грн
  • Блог
  • Що подарувати або Ідеї подарунків для любителів готувати смачненьке
Навігація
  • Блог
  • Що подарувати або Ідеї подарунків для любителів готувати смачненьке

Що подарувати або Ідеї подарунків для любителів готувати смачненьке

огляди поради добірки
18 грудень 2023

Любителі куховарити ніколи не відмовляться від новенького кухонного приладдя. Будь то блискучий підсвічник, набір стаканів з глечиком чи величезний набір крутих каструль. Ці варіанти давно відомі. Проте якщо всі банальні подарунки до Нового Року вже вичерпано - пора вмикати креативність!

Щоб свята були не лише приємними, а й корисними, ми зібрали кілька ідей подарунків для тих, хто із задоволенням підкорює кухонний простір.

Приладдя

Набір ножів Maxmark MK-K08 (9 предметів)Одні із найбанальніших, проте дуже дієвих способів порадувати кухаря - це новенький, великий та красивий набір ножів точно принесе купу радості. В нашому асортименті є варіанти з різноманітним наповненням та різновидами підставок. Обирайте те, що прийдеться до душі.

Ще один варіант подарунку - це набори кухонного приладдя. Такий подарунок буде актуальним завжди, оскільки ополовників, вінчиків та інших дрібничок на кухні завжди не вистачає. А набори з підставками дозволять слугувати ще й своєрідним елементом декору.

Грилі, бутербродниці та вафельниці

Якщо йдеться про справжніх любителів вишуканих страв, то сміливо можна звертати свою увагу на електричні грилі. Ці прилади стали трендами продажів в останні два роки. Готувати на грилі можна будь-що - від бутербродів до стейків.

Гриль електричний Delonghi CGH920DНаразі, виробники оснастили прилади багатьма інтелектуальними датчиками, індикаторами та технологіями, автоматичними програмами приготування, засобами захисту і безпеки та зручним дизайном. А отже - приготування страв принесе не лише смачний результат, а й дозволить отримати купу задоволення. Багато моделей дозволяють використовувати одразу обидві поверхні у відкритому вигляді, збільшуючи робочу поверхню вдвічі.

Щодо бутербродниць - ці прилади також набрали оберти популярності відносно нещодавно. Також стануть у нагоді багатьом господиням та господарям кухні. До того ж - якщо Ви не впевнені, що гриль у чистому вигляді стане влучним подарунком, то бутербродниці-гриль точно полюбляться. У такому випадку прилади комплектуються набором пластин різної форми, що дозволяє самостійно обрати страву і режим її приготування.

Вафельниця - теж чудовий варіант подарунку. Особливо - для новачків. Може стати провідною зіркою для тих, хто завжди хотів спробувати, але ніяк не наважувався. За допомогою такого приладу легко пекти вафлі різної товщини, а також - оцінити зручність такого кухонного приладу та приглядіти зручніший та багатофункціональний.

Мультиварки та мультипечі

Мультиварка-скороварка Zelba DPC-905.10Ще років з 10 тому наявність мультиварки на кухні вважалась розкішшю. Зараз цей прилад легко знайти на кухнях багатьох родин. Він значно економить час, оснащений багатьма режимами та програмами приготування їжі та простий в обслуговуванні. До того ж, користувач може обрати будь-який потрібний набір функцій та об’єм приладу.

Хороша мультиварка також відмінний варіант подарунку людям похилого віку або сім’ям з дітьми молодшого і середнього віку. Завдяки простому і доступному інтерфейсу, користувачі легко опановують роботу з приладом, а відкладений старт, режими пароварки, скороварки, підігріву їжі або збереженням тепла значно полегшують життя усім членам родини.

Але якщо говорити за ноу-хау ринку, то це 100% мультипіч. Такі прилади дозволяють смажити, пекти, готувати на грилі та у фритюрі. Є моделі, які поєднують ці функції з режимами мультиварки (наприклад - Мультипіч Zelba MPCAF-1506.15), що практично дозволяє за допомогою одного приладу приготувати будь-що.

Мультипіч Philips HD9200/90Мультипечі оснастили багатьма функціями для приготування максимально корисної і смачної їжі без зайвого жиру. Завдяки специфічній будові, рух теплого повітря всередині приладу забезпечується з усіх сторін, а отже - страва готується швидше, не потребуючи використання олії.

Наприклад, мультипечі PHILIPS виробник оснастив цілим додатком з рецептами страв, який може щодня самостійно підбирати пропозиції та ідеї для приготування, виходячи із індивідуальних смаків та вподобань користувача. А це дозволяє усім, хто слідкує за своїм здоров’ям продовжувати ласувати смачненьким без шкоди чи наслідків.

Ось такі у нас вийшли пропозиції трендових подарунків цього року. Обирайте найкраще для дорогих, любих і коханих. А ми спробуємо Вам підказати, що точно стане у нагоді.

Бо з ВМ Техніка завжди отримуєш більше!

MacBook Pro 14'' і MacBook Pro 16'': що нового? Найкращі електричні м'ясорубки: які найнадійніші
Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб користуватись бонусами, переглядати історію замовлень та інше

Увійти в особистий кабінет
Графік роботи
Пн-Пт 9:00-20:00; СБ-НД 10:00-18:00
Адреса
Україна, м.Вінниця, пров. К.Широцького 3А