0
0
Кошик 0 грн
  • Блог
  • Захищені смартфони: ТОП 5 моделей від Ulefone
Навігація
  • Блог
  • Захищені смартфони: ТОП 5 моделей від Ulefone

Захищені смартфони: ТОП 5 моделей від Ulefone

огляди добірки
09 травень 2024

Ми навчились виконувати безліч задач за допомогою смартфонів. І для багатьох наразі цей гаджет означає набагато більше, ніж просто інструмент для зв’язку чи гарний аксесуар. Зараз телефони зберігають інформацію практично про все наше життя, коло спілкування, роботу і відпочинок.

Технології зробили наші телефони великими, тонкими, сенсорними і зручними. Але на ряду з позитивними рисами, більшість класичних смартфонів не здатні витримати екстремальних умов і великих навантажень. Більшість. Проте не гаджети серії Armor від Ulefone. Тому усім, хто не готовий часто змінювати телефон через пошкодження, варто познайомитись з цими моделями. 

Отож, дорогі читачі, ми зібрали ТОП із 5 моделей смартфонів Ulefone Armor, які привертають найбільше уваги наших покупців.

Ulefone Power Armor X5 Pro

Смартфон Ulefone Armor X5 Pro 4/64GB BlackЦей гаджет підійде для тих, хто не дуже в захваті від занадто великих діагоналей екранів. Від виробника отримав IPS дисплей у 5,5 дюймів з роздільною здатністю 1440x720 пікселів (тобто HD+). Захищає екран скло Gorning Gorilla Glass 5. 

Такий вибір виробника доволі продуманий, оскільки розмір екрану сильно впливає на витрату батареї. Акумулятор в Armor X5 Pro отримав 5000 мАг з функціями швидкої зарядки та можливістю працювати у якості power-банку.

У своє розпорядження користувач отримує 4 ГБ RAM, 64GB ROM та операційну систему Android 10. Обробляє запити процесор з вісьмома ядрами MediaTek Helio P22 (MT6762V), що працює в парі з графічним чіпом PowerVR GE8320.

Наступний «плюсик» смартфона — гібридний слот на 2 картки або одну SIM та картку пам’яті до 256 Гб. Телефон підтримує картки операторів у форматі Nano-SIM та стандарти зв’язку 2G, 3G і 4G. Ulefone зберіг і роз’єм для навушників 3,5 мм.

Щодо камер — можливості досить скромні, у порівнянні із флагманами, проте все одно досить непогані. Основна камера складена із двох — на 13 та 2 Мп, має автофокусування та функцію розпізнавання обличчя. Фронтальна отримала 5 МП.

Модель з акселерометром, гіроскопом, компасом та датчиками наближення і освітлення. Щодо можливостей навігації — телефон підготовлений добре. Юзер може скористатись A-GPS, класичним GPS, а також системами Glonass, BeiDou та Galileo.

Переходимо до захисту. Стандарти, яким відповідає модель Armor X5 Pro:

  1. IP68 — означає, що корпус смартфона (даний — зібраний із пластику та металу), повністю захищений від потрапляння всередину дрібних часточок та захищає від потрапляння вологи. Гаджети із захистом IP68 можна занурювати у прісну воду до 30 хв часу з глибиною до 1,5 м.
  2. MIL-STD-810G — це військовий стандарт захисту, запроваджений у 2008 р. Включає багато різноманітних параметрів стійкості приладу, від перепадів тиску, дощу, піску, пилу та вологи, до вібрації від пострілів, піротехнічних ударів, багатоосьового трясіння і роботу у вибухонебезпечній атмосфері.

Погодьтесь, в сучасних умовах обидва стандарти важливі як ніколи.

Якщо коротко підсумовувати, Ulefone Armor X5 Pro — доволі непогана модель для зв’язку і щоденного використання в неоднозначно безпечних умовах. Проте, як на нашу думку, батареї для дуже тривалого використання навіть при 5 дюймах екрану може для багатьох бути замало. Особливо — з огляду на закладену розробником можливість використовувати телефон у якості зовнішнього джерела енергії для менш потужних гаджетів.

Ulefone Armor 8 Pro

Смартфон Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB RedЦя модель на наших полицях представлена у двох конфігураціях — 6/128 ГБ та 8/128 Gb. Тут вже все трохи цікавіше і потужніше. Все, крім батареї і процесора. Але давайте по порядку.

Працює модель на процесорі MediaTek Helio P60 на 8 ядер з роботою на частоті до 2,0 ГГц. В пару йому обрали графічний чіп Mali-G72. І цього начиння загалом вистачає на виконання рутинних завдань з низьким і середнім ступенем навантаження. Але на важких задачах смартфону потужності буде бракувати, навіть попри наявність 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті.

Ulefone Armor 8 Pro розробники:

  • оснастити непоганим IPS дисплеєм з діагоналлю у 6,1 дюйм з роздільною здатністю 1560х720рх;
  • дали моделі блок основної камери на 16 + 5 + 2Мп;
  • подумали і за можливості фронтальної камери у 8 МП;
  • використали уніфікований роз’єм для зарядки USB Type-C.

Але зв'язка MediaTek Helio P60 + Mali-G72 та батарея на 5500 мАг., особисто для нас стали розчаруванням.

Модель отримала всі ті самі стандарти зв’язку, датчики, можливості з’єднання (включно з VoLTE) та навігації. Підтримує можливість зчитування карт SD до 512 ГБ. А ще до стандартів захисту додався ступінь IP69K, що говорить про стійкість корпусу приладу навіть до високотемпературної мийки гаджета під великим тиском.

У моделі дійсно багато переваг і хороших функцій. І багатьом відносно невибагливим користувачам цього смартфона абсолютно вистачає. Але нам, максималістам, відверто хочеться більшого.

Ulefone Armor 14 Pro 8/128GB

Наступна модель — Ulefone Armor 14 Pro в конфігурації 8/128GB. Екран тут ще більший — 6,52 дюйма з 1600 на 720 пікселів. Дисплей побудовано на IPS матриці. Розмір RAM складає 8 ГБ, вбудованої пам’яті — 128 Гб. Підтримуються MicroSD з об’ємом до 1 ТБ. І найбільша відмінність — це надпотужна батарея у 10000 мАг (...ну нарешті), яка також може слугувати power-банком і навіть підтримує бездротову зарядку.Смартфон Ulefone Armor 14 Pro 8/128GB Black

Версія ОС «Андроід» вже 11. Процесор MediaTek Helio G85 у смартфона трохи іншої архітектури — 2+6 з частотою роботи в 2,0 та 1,8 ГГц відповідно. Це якісно вплинуло на можливість обробки запитів. В парі працює Mali-G52 MP2, який відповідає за обробку графіки.

Armor 14 Pro отримав модуль основної камери з трьох: на 20 Мп, 2 Мп та ще на 2 Мп ширококутної камери. Оснащений стабілізацією за допомогою штучного інтелекту, автофокусуванням, спалахом та широким вибором варіантів програмної обробки фото. Фронтальна отримала 16 Мп і теж немалий перелік цікавих режимів зйомки. До речі, відео на обох камерах можна знімати у Full HD якості зі стереозвуком.

Відрізняє модель підтримка OTG. До того ж, до стандартного набору Wi-Fi, NFC та Bluetooth v5.0 модулів додається ще і FM-радіо. Серед нововведень — сканери розпізнавання обличчя та відбитку пальця, що розташовані на боковій кнопці ввімкнення. Стандарти зв’язку та захисту залишились незмінними — IP68, MIL-STD-810G та IP69K.

Погодьтесь, тут вже значно більше можливостей для маневру, батарея вражає, можливості смартфона — також. Такий вже хочеться протестувати десь під час сходження на Говерлу.

Ulefone Armor 13

Смартфон Ulefone Armor 13 8/256GB BlackА тепер перейдемо до «важкої артилерії». З підвищенням цінника, виробник посилює і потужності гаджета. Ulefone Armor 13 в збірці 8/256 ГБ отримав і батарею краще, і модуль камер цікавіший, і загалом — ширші можливості.

Укомплектований парою чіпів: восьмиядерним MediaTek Helio G95 та відео-процессором ARM Mali-G76 MP4. Отримав 8 ГБ оперативної, 256 ГБ вбудованої пам’яті та можливість зчитування карт до 1 ТБ. Працює на Android 11.

Дивовижний армований екран з олеофобним покриттям на 2400x1080 pix з PPI у 391 та з датчиком регулювання яскравості заворожує. Модуль задніх камер взагалі неймовірно крутий:

  • Основна на 48 МП, надвисокої роздільної здатності з сенсором зображення MOS, FOV 79.8 градусів і фокусом f/1.89.
  • Надширококутна на 120 градусів — на 8 МП.
  • Макро-об’єктив на 2 МП з фокусом f/2.8.
  • Датчик глибина на 2 МП.

До «бенефітів» ще можна додати LED спалах на 4 діода, інфрачервоний далекомір, зйомку відео у якості 3840x2160 (30 fps) та можливість підводної зйомки. Фронтальна скромніша, на 16 МП, але теж оснащена широкими можливостями для створення якісних фото.

І якщо це ще не вразило, тоді почнемо розповідати про батарею:

  1. Потужність 13200 мАг;
  2. Підтримка швидкої зарядки від блока на 33W;
  3. Бездротова зарядка до 15 Вт;
  4. Робота у якості зовнішнього джерела енергії;
  5. Підтримка бездротової реверсивної зарядки потужністю до 5 Вт.

Ulefone Armor 13 також отримав усі необхідні порти, роз’єми, модулі та системи навігації. А ще — відповідає усім трьом ступеням засхисту (IP68, IP69К, MIL-STD-810G).

Єдине, що може стати не дуже приємним сюрпризом — це вага смартфона. Гаджет має масу у цілих 492 г.

Ulefone Armor 11T 5G 8/256GB Black

Смартфон Ulefone Armor 11T 8/256GB BlackЯкщо вам прям хочеться, щоб захищений телефон нічим не поступався характеристиками і дизайном передовим флагманам, тоді варто обирати Ulefone Armor 11T 8/256GB Black

Корпус моделі виготовлено із легкого, але міцного полікарбонату. І це відчутно позначилось на вазі гаджету, що складає всього 295 г. Дизайн же смартфона доволі незвичний та можна сказати дещо «хамовитий». 

Виробник обрав для Armor 11T 5G трохи менший екран діагоналлю в 6,09 дюймів з роздільною здатністю HD+, але оснастив дійсно потужним залізяччям всередині. Управляється процесором MediaTek Dimensity 800 на 8 ядер з тактовою частотою до 2,0 ГГц. За графіку відповідає ARM Mali-G57. Працює на «Андроід» 11 під оболонкою Red Velvet Cake.

У розпорядженні юзерів 8 ГБ RAM та 256 ГБ вбудованого сховища. Дана модель не передбачає можливості встановлення додаткової картки пам’яті (не дуже найс), але при такій ємності ROM це не дуже критично.

Блок основної камери на 48 + 2 + 5 + 5 Мп доповнили сенсором тепловізора і дактилоскопічним датчиком. Сама ж камера отримала:

  • крутий датчик — IMX582 Exmor RS від Sony; 
  • автопалах; 
  • програмну стабілізацію;
  • ШІ для максимально крутого результату. 

Фронтальная камера на 16МП з фокусом f/2.0 оснащена функцією розпізнавання обличчя і чудовими режимами зйомки.

До датчиків освітлення та наближення, виробник додав гіроскоп, акселерометр, компас та барометр. Сканер відбитку пальця розмістили на кнопці ввімкнення. Серед інтерфейсів — Wi-Fi, Bluetooth, NFC та VoLTE.Стандартів зв’язку побільшало. Дана модель також підтримує 5G та CDMA. Слот розраховано на дві Nano-SIM. 

Якщо говорити про стандарти захисту, то Ulefone заявляє, що смартфон відповідає вимогам усіх трьох (IP69K, IP68 та MIL-STD-810G). А от від батареї, знову ж таки, ми очікували більшого. Виробник укомплектував Armor 11T 5G практично стандартним для моделей такого розміру акумулятором — на 5200 мАг. Інтерфейсний роз’єм у смартфона USB Type-C (OTG), що добре і зручно.

Батарея також підтримує режим швидкої і бездротової зарядки. І також може використовуватись у якості зовнішнього акумулятора. Проте тримаючи у руках доволі потужні можливості апаратного забезпечення, доповнені бажанням створювати високоякісний контент, варто задумуватись не про підзарядку інших гаджетів, а про витривалість самого телефону.

У підсумку

Серед лінійки моделей так званих «бронефонів» Armor від Ulefone можна знайти дійсно цікаві гаджети. Все залежить від виваженого балансу бажань користувача і його прагнень. Виробник надає можливість обрати смартфон як із надзвичайно потужною батареєю, так і з максимально доступним наразі ступенем захисту.

Представлені у нашому ТОПі гаджети мають різні технічні характеристики та бюджет. Кожна модель має як переваги, так і недоліки. Проте, якщо прагнення знайти оптимальний телефон у майбутнього користувача підкріпиться невеликими затратами часу на вивчення і порівняння цікавих йому моделей, то серія Armor однозначно здатна запропонувати цікаві варіанти.

MacBook Pro 14'' і MacBook Pro 16'': що нового? Найкращі електричні м'ясорубки: які найнадійніші
Коментарі (0)
Схожі статті
Товари із статті

Переглянуті товари

0
0
589 грн

Можна списати: 23 грн (4.00%)

Авторизуйтесь, щоб користуватись бонусами, переглядати історію замовлень та інше

Увійти в особистий кабінет
Графік роботи
Пн-Пт 9:00-20:00; СБ-НД 10:00-18:00
Адреса
Україна, м.Вінниця, пров. К.Широцького 3А