0
0
Кошик 0 грн
Смартфони і телефони
GT 20 Pro від Infinix
Крутий і потужний ігровий смартфон у трьох кольорах!
Ноутбуки, ПК, планшети
OPPO Pad Air 10.36 WiFi 4/128Gb
Для комфортної роботи, ефективного навчання і цікавого дозвілля
Телевізори, аудіо- та відеотехніка
Гармонія картинки і звуку
Акція від Samsung з 30 травня до 26 червня
Техніка для дому
Пральні машини Vestel
Обирай найкращі рішення для власного дому!
Техніка для кухні
Надійна техніка від Bosch
Все, що потрібно для сучасної кухні!
Краса і особистий догляд
Найкраще від Dyson
Завжди отримуй бездоганний результат!
Посуд
Набори посуду від Maxmark
Елегантність. Зручність. Функціональність. Безпека
Геймінг
Play with Lorgar
Все для геймерів
Електротранспорт
Зручно і швидко з Yadea
Найкращий електротранспорт для міста!
Кліматична техніка
Найкращі рішення від Zanussi
Кондиціонери для будь-якого приміщення
  • Блог
  • Смартфони Infinix серії Hot 40: огляд і цікавинки моделей
Навігація
  • Блог
  • Смартфони Infinix серії Hot 40: огляд і цікавинки моделей

Смартфони Infinix серії Hot 40: огляд і цікавинки моделей

огляди добірки
20 травень 2024

40 «гаряча» серія смартфонів від китайського бренду Infinix отримала дійсно яскраві технічні можливості. Ці відносні бюджетники мають чим похвалитись і сильно зазіхають на суперечку з флагманами ринку.

Отож, з огляду на оновлення наших полиць, ми вирішили детальніше познайомити наших читачів з гаджетами лінійки Infinix Hot 40. Кожна модель має свої особливості та цікавинки, які можуть допомогти майбутньому користувачу обрати правильного супутника.

Загалом, серію представляють моделі:

  • Hot 40i;
  • Hot 40;
  • Hot 40 Pro.

З головних особливостей самої лінійки можна назвати динамічне розширення оперативної пам’яті, доволі непогані яскраві та соковиті екрани, 8-ми ядерні процесори та потужні блоки основних камер. Моделі Pro, як і годиться — найяскравіші. Але давайте все по порядку.

Поглянемо на Infinix Hot 40i

Ця модель найбюджетніша із лінійки, тому розпочнемо огляд саме з неї. Виробник заявляє, що ці гаджети — веселі і швидкі (fast and fun). Якщо говорити про наявну на наших полицях конфігурацію, то найяскравіше, що дійсно привертає увагу — це соковитий екран. 

IPS матриця на 6,56 дюймів з частотою оновлення у 90 Гц, роздільною здатність HD+, покращенням відображення темних областей при яскравому освітленні (DRE) та піковою яскравістю у 480 ніт дійсно вражає. Враховуючи наявність фірмового ігрового движка XBOOST Gaming Engine*, дисплей задовільнить як любителів “позалипати” в цікавому чтиві, так і вибагливих геймерів у більшості іграх.

*Механізм XBOOST — це фірмова розробка “Інфінікс”, яка за заявкою виробника здійснює  покадрове калібрування для досягнення бездоганної продуктивності. Для запуску оптимізації в один клік достатньо в процесі гри провести пальцем по лівому краю та отримати доступ до тактичної панелі.

Infinix забезпечив смартфон непоганим процесором на 8 ядер Unisoc T606. Для обробки графіки додали чіп Mali-G57. Цього вистачає для виконання рутинних задач і навіть — для завдань підвищеної складності. 

Представлена на наших полицях конфігурація Infinix HOT 40i отримала 4 ГБ оперативної пам’яті. Проте виробник оснастив смартфон можливістю динамічного розширення RAM, подвоюючи об’єм оперативки при необхідності. Таким чином, користувач не відчує будь-яких проблем з відкриттям і роботою навіть у вимогливих застосунках. 

Встановити потрібну кількість додатків і зберігати потрібну інформацію дозволяє вбудована пам’яті у 128 ГБ. Проте якщо цього мало — обирайте картку пам’яті об’ємом до 1 ТБ і продовжуйте вільно користуватись смартфоном.

Окремої уваги заслуговує блок основної камери. Осільки виробник заявляє, що цей смартфон не тільки fast, а ще й fun, то модель отримала основну камеру у 50 МП з великою діафрагмою у f/1,6, додатковим об’єктивом 0,8 МП та штучним інтелектом. Останній, тобто ШІ, разом із  та Quad-LED спалахом активно допомагають у створенні яскравих світлин в темну пору доби. Програмна обробка надає широкі можливості. А ще, любителів відео точно порадує режим уповільненої зйомки з частотою зміни кадрів у 120 fps.

Інтелектуальний ширококутний об’єктив фронтальної камери на 32 МП дозволяє створювати надчіткі селфі та знімати відео-контент доволі непоганої якості як вдень, так і вночі. Різноманітні сценарії та режими зйомки допоможуть закарбувати найяскравіші моменти.

Розповідати можна ще довго, але з основних «плюшок» можна ще виділити:

  • сканер відбитка пальців, який розташували на бічній грані;
  • можливість збільшувати рівень звуку до 200%;
  • наявність модуля NFC;
  • доволі дружній та зручний фірмовий голосовий помічник Folax;
  • батарею на 5000 мАг із зарядкою на 18 Вт.

І для тих, хто любить виконувати кілька задач одразу — функція розділення екрану з можливістю простого перетягування інформації між додатками.

Погодьтесь, як для базового смартфона серії — характеристики і можливості доволі вражаючі. Але далі — більше.

Infinix Hot 40

Теж не менш цікавенький гаджет. Модель Infinix Hot 40 отримала той самий IPS екран з практично такими ж характеристиками, але трохи більшої діагоналі у 6,78 дюймів та піковою яскравістю до 500 ніт. Частота дискретизації дисплею становить 270 Гц. Роздільна здатність — Full HD+, частота оновлення 90 Гц, на місці і DRE. Все чітко, яскраво і соковито.

Процесор у моделі теж восьмиядровий, проте трохи потужніший. Смартфон отримав комбінацію чіпів Helio G88 від MediaTek в зв’язці з Mali-G52 MP2. Наступний крок — оперативна пам’ять. Infinix Hot 40 отримав 8 ГБ RAM + 8 Gb DRAM, що обіцяє багато плюшок користувачу у можливостях запуску і комфортної роботи з вимогливими додатками.

256 Гб вбудованої пам’яті з підтримкою карт, ємністю до 1 ТБ — відмінна комбінація. Адже з потрійною камерою хочеться створювати багато контенту:

  1. Ширококутна з f/1.6 на 50 МП.
  2. Додатковий об’єктив на 0,08 МП.
  3. Макро об’єктив з діафрагмою f/2.4 та макро лінзами на 2 МП, що дозволяє збільшити масштаб удвічі та зробити великі плани навіть для віддалених об'єктів.

Смартфон дозволяє знімати у темноті та створювати професійні портрети завдяки ШІ та спалаху 4 LED Ring, а також — знімати відео у якості 1440p зі зміною кадрів у 30fps.

Фронтальна камера на 32 МП з подвійним спалахом, зручна смарт панель, фірмовий ігровий двигун XBOOST, стерео звук від DTS, сканер відбитку пальця на кнопці увімкнення, NFC, функція Magic Ring — на місцях. Про можливість розділення екрану та одночасної роботи у кількох застосунках також не забули. Єдине — батарея на 5000 мАг підтримує режим швидкої зарядки від блока потужністю в 33 W. А ще — посилена Wi-Fi антена, щоб не втрачати стабільного зв’язку в процесі захоплюючої гри.

Загалом — вийшов потужніший смартфон, трохи шустріший, зі швидким відгуком та дружньою прошивкою. А за якістю фотографій модель навіть не думає поступатись дорожчим аналогам. Але у досконалості немає меж.

Infinix Hot 40 Pro

Найяскравіший діамант в короні серії — модель Hot 40 Pro. І перша якісна відмінність — це екран величиною у 6,78 дюймів, але вже з частотою оновлення у 120 Гц, з DRE та дискретизацією дотику в 1200 Гц. 

Цей смартфон отримав новітній 8-ми ядерний процесор MediaTek Helio G99, що виготовлено за 6 нанометровою технологією. В парі — графічний чіп Mali-G57 MC2. Виробник заявляє, що таке поєднання забезпечить користувачу підвищену продуктивність і знизить витрати енергії.

Оперативна пам’ять на 12 ГБ та DRAM, що здатний подвоїти цей об’єм обіцяють дійсно неймовірно швидку та легку роботу смартфона. Вбудоване сховище — класично має 256 ГБ та розширюється карткою пам’яті до 1 ТБ.

Гра на цьому пристрої обіцяє бути дійсно захопливою. Завдяки: 

  • наявності ігрової системи XBOOST;
  • сенсорному гіроскопу, що покращує просторове трьохвимірне визначення рухів;
  • метаматеріальній мережевій ігровій технології, яка надає антені втричі більшу площу покриву, підвищуючи ефективність та забезпечучи ширшу смугу пропускання, більш швидкий та надійний сигнал;
  • високій частоті дискретизації дотику 1200 Гц, що у 8 разів перевищує точність за стандартні екрани. Швидка реакція на дотик і миттєвий зворотний зв’язок дозволяють бути попереду в найвідповідальніші моменти гри.

Відновлювати витрати батареї на 5000 мАг легко і значно швидше завдяки 33 Вт зарядці. Отож, кожен геймер має на практиці оцінити можливості цього телефону.

Камеру цього «смарта» можна взагалі винести в окрему статтю. Але, якщо коротко:

  • з діафрагмою f/1.75 ширококутна на 108 МП. Оснащена датчиком HM6 об’єктиву, що здатний зафіксувати деталі розміром 0,64 мікрона;
  • макро об’єктив на 2 МП (f/2.4) для створення надчітких макро-фотографій;
  • 2 (f/2,0) для максимальної якості знімків та відео.

Передня селфі-камера залишилась з незмінними характеристиками. Отримала безліч режимів і сценаріїв зйомки, широкий кут об’єктиву в 90° та 32 МП. І ще одна фішка моделі, якою важко похвалитись більшості флагманам — наявність режиму подвійного відео, що дозволяє знімати контент одночасно на обидві камери.

Також серед чеснот моделі Infinix Hot 40 Pro:

  • наявність модуля NFC;
  • можливість розблоковувати телефон за відбитком пальця;
  • яскравий і потужний звук від DTS;
  • модуль FM-радіо;
  • голосовий помічник Folax;
  • можливість розділення екрану для одночасної роботи у кількох застосунках.

Оболонка XOS 13.5 взагалі дуже зручна і адаптивна, тому кожен користувач зможе легко налаштувати все зручно для себе.

Загалом, Infinix Hot 40 Pro — один із найцікавіших бюджетних гаджетів, який за характеристиками із легкістю здатний позмагатись із реальними флагманами ринку. Від нас за це прагнення — окремі «рєспєкт», «вау» і «лайк».

Якщо ж говорити серйозніше — перевіряти можливості цього чуда треба на практиці і досвід у кожного користувача буде свій.

Висновки

Виробник дійсно постарався створити максимально зручні та функціональні гаджети, які підійшли б за своїми характеристиками як геймерам, так і тим, хто активно навчається або працює. В залежності від градації, моделі мають різний цінник, але погодьтесь — при зазначених Infinix характеристиках, навіть базова модель здатна задовільнити запити багатьох користувачів.

Окремо відмітимо прагнення розробників до надання можливості створення світлин і відео. Усі три телефони оснащені дійсно крутими блоками камер, які активно використовують ШІ для поліпшення зображень.

Наявність ігрової системи XBOOST і хороших екранів з технологією DRE також заслуговують уваги. Оскільки більшість сучасних підлітків занурені у власний світ, часто цікавлячись геймінгом та переглядом відео, проте дійсно коштовні гаджети не по кишені їхнім батькам. А в моделях серії Hot 40 оптимально сходяться і сучасні технології, і хороші технічні характеристики, і цінник.

Якщо додати компліментарному опису трохи скепсису, то варто наголосити, що сучасні смартфони (якщо не йдеться про профільні витривалі моделі) часто грішать акумуляторами з відверто недостатньою ємністю. І скільки б там виробники не заявляли про десятки годин працездатності на одному заряді батареї, ми ж на практиці отримуємо зовсім інший результат.

Тому основні висновки про «дружбу» з гаджетами лінійки Infinix Hot 40 ми залишаємо кінцевим споживачам. А познайомитись з моделями ближче можна у магазинах мережі ВМ Техніка.

MacBook Pro 14'' і MacBook Pro 16'': що нового? Найкращі електричні м'ясорубки: які найнадійніші
Коментарі (0)
Схожі статті
Товари із статті

Авторизуйтесь, щоб користуватись бонусами, переглядати історію замовлень та інше

Увійти в особистий кабінет
Графік роботи
Пн-Пт 9:00-20:00; СБ-НД 10:00-18:00
Адреса
Україна, м.Вінниця, пров. К.Широцького 3А