0
0
Кошик 0 грн
  • Блог
  • Неймовірна новинка літа - сушка LFD-5527P від Liberton
Навігація
  • Блог
  • Неймовірна новинка літа - сушка LFD-5527P від Liberton

Неймовірна новинка літа - сушка LFD-5527P від Liberton

огляди новини
14 липень 2023

Літо асоціюється з теплим сонечком, різноманіттям фруктів та овочів, а також - консервацією. Адже нам так хочеться зберегти шматочки смакоти на холодний період року. Одні господині заморожують городину, інші - закатують в банки. Обидва методи дієві, але потребують немало сил та енергії. Також, продукти мають відносно не довготривалий срок зберігання. І термічна обробка спричиняє втрату корисних елементів та вітамінів.

Інше діло - сушені продукти. У багатьох з дитинства залишились спогади про узвар - компот із сухофруктів. Зазвичай це були яблука, груші і сливи.Також, і досі багато хто на зиму сушить трави і спеції. Проте на цьому зовсім не варто зупинятись!

За останні роки виробники страв швидкого приготування внесли новий тренд на ринок - вони почали виготовляти супові набори, що складаються із повністю підготовлених продуктів. Достатньо лише висипати вміст пакету до киплячої води або бульйону. І “вуаля” - ароматна і смачна перша страва готова. Та головне - їжа готується без використання додаткових консервантів чи хімічних домішок.

Отож, якщо ваша фантазія вже намалювала усі можливі комбінації поєднань висушених продуктів, які хотілось би мати під рукою взимку, то ми маємо чим допомогти! На наших полицях з’явилась нова і велика сушарка для овочів та фруктів LFD-5527P від Liberton. Цей прилад має цілих десять ярусів і 23 літра об’єму, отож дозволить вмістити куди більше продуктів.

Відслідковувати час до завершення сушіння і встановлювати потрібну температуру в межах від 40 до 70°С допоможе LED дисплей. Десять піддонів для продуктів мають розміри 27х22,3 см. Висота яруса становить 2 см. Регулювання висоти яруса відсутнє, але завжди можна використати менше піддонів, зате розмістити їх на різній висоті.

Додатковим бонусом сушки Liberton LFD-5527P є наявність двох піддонів для приготування пастили та решітки для ковбасок. Тепер можна готувати смачнючі м’ясні снеки прямо у себе вдома! Або цілий рік балувати родину домашнім хлібом з сушеними помідорками, часничком та духмяними травами. Або у будь-який час присипати улюблене морозиво цукатами полунички, абрикоса чи персика. Або створювати мікси сухих продуктів для борщу, супу, рагу, соте чи ікри. Або у довгі осінні вечори заварювати корисний чай з молодих листочків м’яти, смородини та малинки. І таких “або” ще мільйон! Готуйте усе, що забажаєте. Тим більше, що для цього достатньо лише рівномірно розподілити продукти на протвені, встановивши потрібну температуру та час роботи.

Виробник надав сушці моделі LFD-5527P квадратної форми, отож пристрій буде легко зберігати. Прозоре вікно на передній панелі допоможе контролювати процес сушіння. Механічні ручки дозволять легко обрати потрібні параметри. 

Потужність Liberton LFD-5527P складає усього 550 Вт. Тепле повітря рівномірно розподіляється по всій сушці за допомогою вентилятора. При розмірах 380х260х390 мм модель важить усього 5 кг.

Насолоджуйтесь смаками літа цілий рік. Замовляйте  сушарку для овочів та фруктів LFD-5527P від Liberton прямо зараз! Або обирайте будь-який інший варіант в нашому каталозі.

Бо з ВМ Техніка Ви завжди отримуєте більше!

MacBook Pro 14'' і MacBook Pro 16'': що нового? Найкращі електричні м'ясорубки: які найнадійніші
Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб користуватись бонусами, переглядати історію замовлень та інше

Увійти в особистий кабінет
Графік роботи
Пн-Пт 9:00-20:00; СБ-НД 10:00-18:00
Адреса
Україна, м.Вінниця, пров. К.Широцького 3А