0
0
Кошик 0 грн
  • Блог
  • Універсальна кухонна машина MRK-18 (ICook) від MPM: цікавинки та можливості
Навігація
  • Блог
  • Універсальна кухонна машина MRK-18 (ICook) від MPM: цікавинки та можливості

Універсальна кухонна машина MRK-18 (ICook) від MPM: цікавинки та можливості

огляди
10 квітень 2024

MRK-18_1.jpg (39 KB)Сучасна техніка на кухні отримала купу можливостей та функцій і часто навіть не зовсім очевидних. Проте класичні кухонні комбайни однозначно асоціюються із поєднанням задач різноманітних гаджетів у одному корпусі. Проте польський виробник MPM пішов значно далі, створивши кухонну машину MRK-18 (ICook). Окріз звичних функцій нарізання та подрібнення цей диво-прилад здатний також і готувати їжу.

Отож, шановні читачі, давайте ближче познайомимось з можливостями машини MRK-18 (ICook) для того, щоб оцінити всі переваги та недоліки такої покупки.

Технічні характеристики та комплектація

Перед тим, як вивчати функції кухонної машини, варто дізнатись про можливості гаджета. Так, потужність приладу становить 1300 Вт. Насадки для виконання усіх вище перелічених функцій встановлюються у чашу із нержавіючої сталі ємністю у 3,5 л. Кухонна машина має 12 рівнів швидкості, «TURBO» режим та функцію реверсу. 

Управління приладом здійснюється через сенсорний 5-ти дюймовий кольоровий дисплей та має вбудований модуль Wi-Fi. Ще один плюс — наявність вбудованих вагів з кроком у 5 г та максимальним навантаженням у 5 кг.

Кнопкове меню кухонної машини включає 8 автоматичних програм: замішування, приготування на пару, су-від, приготування, нарізання/натирання, подрібнення, «TURBO» режим та ваги.

Сенсорна панель управління надає користувачеві доступ до бази рецептів, встановлення власних налаштувань, автоматичних програм та оновлення пристрою. Останній режим дозволяє MRK-18 (ICook) оновити наявну базу рецептів та завантажити системні оновлення.

Щодо комплекту насадок та ємностей, яким виробник MPM оснастив MRK-18 (ICook). По суті, розробники оснастили прилад практично усім необхідним. В комплекті:

  • приставка для замішування;
  • ніж для подрібнення;
  • двосторонній диск для нарізання;
  • вінчик для збивання (насадка «Метелик»);
  • корзина для приготування сипучих продуктів;
  • ємність для приготування на парі;
  • лопатка для перемішування;
  • мірний стакан на 30 мл;
  • додаткова кришка.

Книга рецептів допоможе зорієнтуватися у виборі потрібного режиму. Таймер на 90 хв дозволить встановити час приготування. Звукова індикація сповістить про завершення роботи.

Також прилад оснащено функцією неможливості ввімкнення, якщо користувач неправильно встановив комплектуючі. Покрокова інструкція з експлуатації в комплекті допоможе уникнути негараздів.

Стандартні функції комбайну

MRK-18_2.jpg (38 KB)Якщо розглядати MPM MRK-18 (iCook) з точки зору звичайного багатофункціонального приладу, то його функції неймовірно схожі на хороший блендерний набір. 

Гаджет дозволяє замішувати, перемішувати, подрібнювати, шинкувати, нарізати, збивати, емульгувати, розчиняти, колоти та навіть зважувати продукти на вбудованих вагах.

Насадку «Ніж» варто використовувати для подрібнення різноманітних продуктів, перемелювання м’яса, колки льоду та замішування тіста. «Метелик» ідеально підходить для збивання чи перемішування легких мас та приготування кремів. «Мішалку» використовують для замішування або постійного перемішування інгридієнтів під час готування. Диск для натирання і нарізки допоможе швидко підготувати продукти до готування.

З такого переліку, робимо висновок, що в якості помічника кухонна машина MPM MRK-18 (iCook) без проблем виконає поставлені задачі. Йдемо далі.

Функції готування їжі

MRK-18_3.jpg (70 KB)Щодо процесів приготування — прилад здатний варити, готувати на пару, підігрівати та смажити. По суті — отримав весь набір функцій мультиварки.

Пристрій дозволяє використовувати спеціальну базу рецепті, що зберігаються в пам’яті кухонної машини, а також автоматичні програми для роботи. Також можна задавати власні налаштування. Інтуїтивно зрозуміле та легке управління дозволяє отримувати задоволення від роботи з кухонною машиною.

Завдяки модулеві Wi-Fi можна оновлювати базу даних з кулінарними рецептами, що розподілена по категоріям:

  1. Базові рецепти.
  2. Паста, закуски, холодні закуски.
  3. Салати.
  4. Супи та крем-супи.
  5. Основні страви з борошна.
  6. Основні м'ясні страви.
  7. Основні рибні страви.
  8. Страви на пару.
  9. Вегетаріанські страви.
  10. Соуси.
  11. Випічка.
  12. Напої.
  13. Торти та десерти.
  14. СУ-ВІД.

Кожен рецепт включає повний список інгредієнтів, інструкцію з приготування, орієнтовний необхідний для приготування час, список аксесуарів, кількість порцій та рівень складності.

Користувач може обрати температуру приготування у діапазоні від 37°C до 130°C з кроком у 5°C. Тривалість процесу можна встановити від 1 сек до 90 хв з кроком в 1 сек. Сітчата структура чаші для приготування сипучих дозволить швидко позбавитись від надлишку води під час приготування плову чи каші.

Завдяки продуманій конструкції, MRK-18 (ICook) від MPM може готувати одразу кілька різних страв в окремих посудинах.

Підсумки

Безумовно, кухонна машина MRK-18 (ICook) від MPM — дивовижний прилад. Виробник спробував створити насправді дуже універсальний гаджет, що поєднує і функції подрібнення чи збивання продуктів, так і якісного приготування їжі.

Функція оновлення через Wi-Fi — ще один цікавий бонус. Велика книга рецептів дозволить урізноманітнити щоденний раціон, а можливість одночасного приготування різних страв у різних ємностях — значно пришвидшить процес.

MPM MRK-18 (iCook) точно стане у нагоді тим, хто має мало місця на кухні та готовий іти на експерименти. Особливо пристрій сподобається тим, хто підтримує здоровий спосіб життя і полюбляє страви на пару. Такі функції як смаження, приготування тортів та десертів варто вивчати на практиці, оскільки нагромадження великої кількості різних можливостей все одно викликає певний скепсис.

Отож, ставимо виробнику 10 із 10 за креативність та новаторство. А щодо зручності та роботи приладу — чекаємо відгуків від користувачів.

MacBook Pro 14'' і MacBook Pro 16'': що нового? Найкращі електричні м'ясорубки: які найнадійніші
Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб користуватись бонусами, переглядати історію замовлень та інше

Увійти в особистий кабінет
Графік роботи
Пн-Пт 9:00-20:00; СБ-НД 10:00-18:00
Адреса
Україна, м.Вінниця, пров. К.Широцького 3А