0
0
Кошик 0 грн
  • Блог
  • Отримуйте більше разом із Київстар ТВ у ВМ Техніка
Навігація
  • Блог
  • Отримуйте більше разом із Київстар ТВ у ВМ Техніка

Отримуйте більше разом із Київстар ТВ у ВМ Техніка

огляди поради
12 березень 2024

Київстар ТБ - це ідеальний спосіб насолодитися улюбленим контентом на будь-якому пристрої. А ВМ Техніка - мережа магазинів, яка звикла приємно дивувати своїх відвідувачів.

Отож, у нас є відмінна пропозиція: купуючи приставку SmartTV iNext TV-X тепер Ви отримуєте 12 місяців перегляду максимального пакету інтернет телебачення "Преміум HD" від "Київстар ТБ" у подарунок!

Медіаплеєр SmartTV iNext TV-X - це прилад, що працює на базі операційної системи Android. Оснащений процесором Allwinner H313, побудованим на архітектурі ARM v8 Cortex-A53. Гаджет з 1 ГБ оперативної пам'яті, що забезпечить плавне відтворення будь-якого контенту.

Підтримує картки пам'яті до 32 ГБ, має роз'єм HDMI, два USB та підключення до Інтернету через Ethernet (LAN) RJ-45. Це дозволяє перетворити будь-який телевізор у надзвичайно крутий мультимедійний центр.  А за допомогою Київстар ТБ користувачі ще й отримують практично необмежений доступ до найяскравіших розваг!

У каталозі платформи є понад 300 телеканалів, а також широкий вибір фільмів, серіалів, мультфільмів та шоу.

Фільми

На Київстар ТБ ви знайдете фільми на будь-який смак: від популярних блокбастерів до сімейних мелодрам. Платформа пропонує як новинки, так і класичні фільми, а також ексклюзивні допрем'єрні покази.

Серіали

Київстар ТБ - це справжній рай для любителів серіалів. На платформі представлені як популярні американські шоу, так і українські новинки. Ви можете дивитися серіали в прямому ефірі або в запису, а також завантажувати їх для перегляду в офлайн-режимі на мобільному пристрої.

Телебачення

На Київстар ТБ ви можете дивитися улюблені телеканали в прямому ефірі. Платформа пропонує як українські, так і міжнародні канали, які охоплюють найрізноманітніші жанри.

Зручність

Київстар ТБ - це дуже зручна платформа. Ви можете використовувати один обліковий запис на десяти пристроях, а також вибрати тариф, який відповідає вашим потребам.

Розважайтесь, досліджуйте, навчайтесь, насолоджуйтесь та розвивайтесь разом із ВМ Техніка та Київстар!

MacBook Pro 14'' і MacBook Pro 16'': що нового? Найкращі електричні м'ясорубки: які найнадійніші
Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб користуватись бонусами, переглядати історію замовлень та інше

Увійти в особистий кабінет
Графік роботи
Пн-Пт 9:00-20:00; СБ-НД 10:00-18:00
Адреса
Україна, м.Вінниця, пров. К.Широцького 3А