0
0
Кошик 0 грн
  • Блог
  • Чайники-термоси Zelba: висока практичність та надійність
Навігація
  • Блог
  • Чайники-термоси Zelba: висока практичність та надійність

Чайники-термоси Zelba: висока практичність та надійність

огляди
29 червень 2023

Pic_Hi_Res-6 (1).jpg (2.07 MB)Серед великої різноманітності електрочайників особливе місце посідають чайники-термоси. Їхня вартість на рівні вартості звичайних приладів, проте можливості набагато цікавіші.

Вони ефективно поєднують у собі роботу чайника і термоса, тому, відповідно, відрізняються конструкцією. По-перше, мають в основному суцільнометалеву внутрішню колбу. По-друге – подвійні стіни. Що це дає, розповімо на прикладі популярних у мережі магазинів "ВМ-Техніка" чайників-термосів Zelba.

Відмінна якість та приємний дизайн чайників Зелба

Особливості даних електрочайників з функцією термоса:

  1. Технологічність та продуманість конструкції. В основі – лита суцільнометалева (тобто безшовна) колба. Вона мінімізує контакт води у будь-якому вигляді із пластиком, але ще найголовніше – забезпечує надійність: такий чайник ніколи не потече. Шви, які зазвичай є у простих чайниках, згодом можуть пропускати воду. Це найбільш поширена поломка, а в нашому випадку вона не можлива.
  2. Підвищена функціональність. Електроприлад не лише за лічені хвилини нагріває воду, а й певний час зберігає її гарячою. Забезпечують таку можливість система подвійних стін та спеціальна кришка.ZELBA PK-181.51-White-7.jpg (291 KB)
  3. Безпека та зручність. Технологія під назвою «Безпечний дотик» завдяки тим же подвійним стінкам дозволяє пристрою практично не нагрівати корпус. Тому користувач гарантовано не обпечеться, торкнувшись поверхі.
  4. Екологічність. Ті елементи конструкції, які контактують з водою, виготовлені із якісної харчової сталі SUS304 (відповідає стандарту GB 4806). Тому жодні шкідливі речовини не потрапляють у воду. Такі чайники можна сміливо використовувати у процесі приготування сумішей для дітей.
  5. Раціональне споживання електроенергії. Вміст чайника-термосу довго залишається гарячим, адже температура всередині знижується повільно. І немає необхідності повторно вмикати прилад, нагрівати через деякий час.
  6. Стильний ергономічний дизайн. Виробник добре подбав і про цю складову своєї продукції. Крім естетичності, було взято до уваги основи ергономічного проектування. Що підвищило не лише якість товару, але й зручність користування ним.

Чайник-термос ZELBA PK-181.54-White, який часто у нас купують, має всі вищеперелічені характеристики. Також він обертається на 360 градусів. Наявність закритого ТЕНу та фільтра полегшує догляд за пристроєм. Як і інші чайники з нержавіючої сталі та пластику, він високонадійний. І можна не хвилюватись, що техніка перегорить у разі недостатньої кількості води в резервуарі – спрацює автовимкнення.

pic_inst-104.jpg (459 KB)Подібний чайник-термос ZELBA PK-181.53-Blue з'явився в Україні три роки тому. Він входить до преміальної лінійки товарів бренду. Місткість чайника 1,8 л – ще один спільний параметр з іншими моделями. Унікальне колірне рішення припаде до смаку навіть вимогливим естетам. Відтінок моделі Blue (або Pacific Blue) тотожний відтінку Iphone 12 від Apple: він ексклюзивний і неповторний.

Стильний та дорогий на вигляд чайник ZELBA PK-181.52-Gold з функцією термоса також є товаром преміум-класу. Виготовляється на найкращих заводах у КНР, де використовуються нові стандарти, і кожен виріб неодмінно проходить контроль якості. Його робочі показники – вищі за усілякі похвали.

А ось найбільш доступна за ціною модель чайника-термоса PK-181.51 представлена одразу у трьох кольорах. ZELBA PK-181.51-White стане родзинкою-прикрасою у кухонному інтер'єрі. ZELBA PK-181.51-Purple знайде своїх поціновувачів серед творчих особистостей, які надають перевагу яскравості та насиченості. ZELBA PK-181.51-Black завдяки стриманому дизайну підійде користувачам-консерваторам та відмінно впишеться у будь-яку обстановку. На відміну від попередніх варіантів, тут нагрівальним елементом служить "сухий" ТЕН. Колба теж відрізняється, як і матеріали в цілому, тому вага виробів легша.

Найкращі покупки – у ВМ-Техніці

На сайті в категорії чайників представлена продукція Зелба вигідно відрізняється. Її можна придбати виключно у нашому магазині! І ще. Якщо ви звернули увагу, у всіх чайниках-термосах бренду Зелба немає зовнішньої шкали рівня води. Не лякайтесь – вона знаходиться всередині, що також зручно.

Судячи з відгуків наших покупців, електричний чайник термос – дуже вигідна річ у домі. Тому не пропустіть шанс придбати такий товар! Тим паче, що ціни зараз спеціально знижено. Звертайтеся до наших консультантів (у магазинах вашого міста чи онлайн на vmtehnika.com.ua), і вони допоможуть купити чайник, яким ви будете задоволені.

MacBook Pro 14'' і MacBook Pro 16'': що нового? Найкращі електричні м'ясорубки: які найнадійніші
Коментарі (0)
Схожі статті
Товари із статті

Авторизуйтесь, щоб користуватись бонусами, переглядати історію замовлень та інше

Увійти в особистий кабінет
Графік роботи
Пн-Пт 9:00-20:00; СБ-НД 10:00-18:00
Адреса
Україна, м.Вінниця, пров. К.Широцького 3А