0
0
Кошик 0 грн
  • Блог
  • Холодильники Vestfrost: передові технології, доступний вибір
Навігація
  • Блог
  • Холодильники Vestfrost: передові технології, доступний вибір

Холодильники Vestfrost: передові технології, доступний вибір

огляди
03 липень 2023

В Україні все більшої популярності набирають холодильники Vestfrost. Ця великогабаритна техніка добре зарекомендувала себе у європейських та скандинавських країнах. Данська компанія випускає холодильно-морозильну продукцію із 60-х років ХХ століття. З 2008 року перебуває під протекторатом турецької компанії Vestel.

Модельний ряд агрегатів Вестфрост включає як прості бюджетні холодильники, так і потужніші технологічні прилади для зберігання великої кількості продуктів. У будь-якому випадку, Vestfrost – баланс якості та демократичних цін.

Види холодильників Вестфрост

Асортимент складається з декількох варіантів холодильних приладів. Залежно від конструкції вони поділяються на:

Vestfrost CLF3741W-8.jpg (82 KB)

  1. Однокамерні, вони ж однодверні холодильники, оснащені холодильним або морозильним відділенням. Агрегат такого типу підійде тим, хто не часто запасається тими продуктами, які довго зберігаються.
  2. Двокамерні – іноді на одні двері, але найчастіше це дводверні холодильники. Класичний варіант з морозилкою та холодильним відсіком, призначений під звичайні потреби. Наявність у деяких моделях Fresh-zone робить їх особливо затребуваними.
  3. Side-by-Side – великі холодильники, що відкриваються на кшталт шафи. З двома відсіками, куди поміщається багато різноманітних продуктів харчування.
  4. Вбудовувані – на відміну від звичайних, мають потовщені стінки та працюють без вентиляції. Оскільки встановлюються в нішу, де простір закритий. Вбудований холодильник Vestfrost можна розмістити в будь-якому зручному місці, адже є можливість зміни напрямку дверей.Vestfrost CMF 103 W-2.jpg (285 KB)

Що стосується технологій та дизайну, моделі датського бренду представлені такими серіями:

  • Elegance – лінійка обладнання, що відрізняється презентабельним зовнішнім виглядом, мінімальним дизайном і досить потужними робочими параметрами. Представлена переважно технікою двокамерного типу компонування.
  • Avangard – категорія передових холодильників з найширшим функціоналом. Агрегати оснащені цифровими панелями для точного налаштування та регулювання температури.
  • Shape – сучасні моделі, що мають нестандартну вигнуту форму.
  • Hi-Tech – найдорожчі холодильники виробника, в які впроваджено новітні експериментальні технології. Наприклад, є система індивідуального настроювання температури для кожної окремої полиці.

Холодильники бренду Vestfrost випускаються в різних кольорах. Поширеними є моделі білого забарвлення, а також сірого та бежевого – саме такі представлені у каталозі "ВМ-Техніка".

Системи охолодження

Vestfrost CNF186LX-4.jpg (230 KB)

Агрегати відрізняються за типом системи, що використовується для охолодження та заморожування:

  1. Крапельна – ідеально підходить для холодильної камери, з нею продукти зберігаються довше та не обвітрюються, як із Ноу Фрост. Щоправда, такі холодильники потребують регулярного розморожування.
  2. No Frost, яку називають «сухою» заморозкою, – сучасне рішення, при якому ні ані лід, ані іній всередині не утворюються. Тому розморожувати такі прилади варто лише задля профілактики. А щоб уникнути обвітрювання продуктів, їх краще зберігати у спеціальних пакетах.

Всі моделі відносяться до класу енергоспоживання А+ (вони представлені у нас на сайті) або А++.

Вибір холодильника у ВМ-Техніці

Оскільки наш магазин є офіційним партнером Vestfrost Україна, всі товари виробника мають повне гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Наші покупці на сайті та сторінках соцмереж відзначають чудову якість збірки, стильний дизайн, зручність користування та прийнятну вартість холодильників Вестфрост.

Кожну позицію в каталозі VMTehnika можна детально розглянути на фото та ознайомитись з її характеристиками. І якщо ви вирішили купити холодильник Vestfrost, сміливо звертайтеся до наших консультантів за більш детальною інформацією. Вони також допоможуть здійснити оплату найзручнішим для вас чином та оформити доставку.

MacBook Pro 14'' і MacBook Pro 16'': що нового? Найкращі електричні м'ясорубки: які найнадійніші
Коментарі (0)
Схожі статті
Товари із статті

Авторизуйтесь, щоб користуватись бонусами, переглядати історію замовлень та інше

Увійти в особистий кабінет
Графік роботи
Пн-Пт 9:00-20:00; СБ-НД 10:00-18:00
Адреса
Україна, м.Вінниця, пров. К.Широцького 3А