0
0
Кошик 0 грн
  • Блог
  • Кращі мультиварки-скороварки та мультипіч Zelba
Навігація
  • Блог
  • Кращі мультиварки-скороварки та мультипіч Zelba

Кращі мультиварки-скороварки та мультипіч Zelba

огляди
27 червень 2023

Мультиварки є по-справжньому універсальними пристроями, що пояснює їх різноманіття та попит серед покупців. Управління в автоматичному режимі дозволяє готувати майже без участі користувача, причому різними способами.

Більшість сучасних мультиварок оснащені функцією скороварки. Принцип роботи дозволяє прискорити приготування страв: збільшений тиск і швидке нагрівання до 100°C - 220°C справляються навіть з «довгограючими» продуктами (такими як м'ясо). Разом з тим, програму тиску можна не використовувати, тоді прилад функціонуватиме як звичайна мультиварка.

Універсальні пристрої 2-в-1: мультиварки-скороварки Zelba

У модельному ряді багатьох виробників представлена дана техніка, що відрізняється функціоналом та іншими особливостями. Своїм покупцям ВМ-Техніка рекомендує придивитися до мультиварок-скороварок Zelba. Бренд Зелба, представником якого в Україні ми є, пропонує найкраще співвідношення ціни та якості.

На даний момент у нашому каталозі є дві такі чудові моделі.

Pic_Hi_Res-15.jpg (3.38 MB)Варта уваги мультиварка-скороварка Zelba DPC-905.16, яка оснащена аж 16-ма режимами авто приготування. У ній можна готувати практично все! Крім того, є опції: відкладений старт, збереження тепла, підігрів.

Внутрішнє покриття цієї каструлі-скороварки – антипригарне. Мити його потрібно м'якою губкою без використання абразивних засобів. А для процесу готування варто придбати кухонні аксесуари, виконані з нейлону або силікону. Вони також представлені в асортименті.

DPC-905.10-3.jpg (338 KB)Другий варіант – мультиварка-скороварка Zelba DPC-905.10 – має 10 вбудованих програм приготування, ті ж додаткові функції, що й попередня модель. А також "родзинку" - "Особистий кухар" (або "Мастершеф"). Завдяки чому користувач може налаштувати необхідні під свій рецепт час готування, температуру та тиск.

Місткість обох пристроїв однакова. І перша, і друга мультиварка-скороварка на 5 літрів стануть ідеальним рішенням для сім'ї. А можливості дрібної техніки для дому приємно здивують!

Мультипіч Zelba: замість духовки, сковороди та гриля

На відміну від звичайної мультиварки, в якій нагрівання відбувається знизу, мультипіч Zelba MPCAF-1506.15 оснащена системою гарячого повітря, що циркулює. Його потоки рівномірно нагрівають інгредієнти страв з усіх боків.

1506,15-2.jpg (385 KB)Мультипіч на 6 літрів поєднує принципи роботи мультиварки та аерогрилю. Адже крім смаження та запікання, присутні й інші способи приготування – всього 15 різних режимів (у тому числі «на пару», «су-віт», «йогурт», «соте»). Додаткові функції, а також зручне електронне управління, зрозумілий інтерфейс українською мовою, 12-рівнева система захисту роблять цю модель привабливою для покупців. Що не дивно, оскільки ціна мультипечі більш ніж доступна.

Замовлення в інтернет-магазині ВМ-Техніка

У категорії «Мультиварки» завдяки фільтрам можна вибрати найкраще, що вам підійде. Будь-яка із запропонованих моделей впорається з приготуванням перших та других страв, виручить перед приходом гостей. Однак варто визначитися, які продукти ви плануєте частіше готувати.

Якщо вирішите купити мультиварку, отримайте в результаті чудові супи, борщі, каші, плов, голубці, запіканки, холодець та багато іншого. За бажання вибирайте чаші, що вимагають мінімального використання олії. Любите картоплю «фрі» та «по-сільському», курячі крильця, рибні стейки, овочі-гриль чи випічку? Тоді вам варто купити мультипіч.

Магазини мережі завжди для вас відчинені! А для замовлення на сайті заповніть відповідну форму, і з вами зв'яжуться наші менеджери. Обраний товар ВМ-Техніка надішле вам найближчим часом.

MacBook Pro 14'' і MacBook Pro 16'': що нового? Найкращі електричні м'ясорубки: які найнадійніші
Коментарі (0)
Схожі статті
Товари із статті

Авторизуйтесь, щоб користуватись бонусами, переглядати історію замовлень та інше

Увійти в особистий кабінет
Графік роботи
Пн-Пт 9:00-20:00; СБ-НД 10:00-18:00
Адреса
Україна, м.Вінниця, пров. К.Широцького 3А